Jaro už zase tančí v rytmu chřestu a jestli to takhle půjde dál, budou se nás ptát, co že s tím chřestem všichni pořád máme? Pletky s čerstvým chřestem mám v kuchyni jen jednou za rok a není to nic těžkého se na těch pár týdnů zbláznit do zeleniny zahalené rouškou tajemství, pod kterou […]
Od jara do zimy - poznejte recepty českého venkova, využívejte přírodních zdrojů pro přípravu pokrmů! Tato kniha dýchá teplem domova, tradicemi českého venkova a láskou k dobrému jídlu. Je to klidné zastavení v kuchyni Šárky Škachové, známé autorky blogů gurmanka.cz a dolcevita.blog.cz. Recepty plynou knihou v čase od jara do zimy, využívají zdroje z přírody podle ročních období, zaměřují se i na klasické svátky, jako jsou Velikonoce a Vánoce. Začtení do této knihy vám přinese jak inspirace k vaření, tak příjemné asociace ze života…