Bábovka z vaječného likéru do soutěže o nejpohlednější bábovku přišla od Lenky Sedlářové. Navštivně též její stránky plné dobrých domácích receptur. O tom, že tahle bábovka je opravdu pohledná, nemůže být pochyb 🙂 Ingredience: 5 vajec 300 g hladké mouky 200 g moučkového cukru 1 vanilkový cukr 1 prášek do […]
Od jara do zimy - poznejte recepty českého venkova, využívejte přírodních zdrojů pro přípravu pokrmů! Tato kniha dýchá teplem domova, tradicemi českého venkova a láskou k dobrému jídlu. Je to klidné zastavení v kuchyni Šárky Škachové, známé autorky blogů gurmanka.cz a dolcevita.blog.cz. Recepty plynou knihou v čase od jara do zimy, využívají zdroje z přírody podle ročních období, zaměřují se i na klasické svátky, jako jsou Velikonoce a Vánoce. Začtení do této knihy vám přinese jak inspirace k vaření, tak příjemné asociace ze života…