Další zajímavá bábovková inspirace pochází z kuchyně od Lenky. Lehkost bábovce dodají ušlehané bílky a originalitu chuti slibuje sušené ovoce. Bílková bábovka s ovocem Ingredience: 7 bílků (210 g) 150 g krystalového cukru vanilkový cukr 90 g másla 150 g hladké mouky 1 lžička prášku do pečiva 1 lžička citronové kůry […]
Od jara do zimy - poznejte recepty českého venkova, využívejte přírodních zdrojů pro přípravu pokrmů! Tato kniha dýchá teplem domova, tradicemi českého venkova a láskou k dobrému jídlu. Je to klidné zastavení v kuchyni Šárky Škachové, známé autorky blogů gurmanka.cz a dolcevita.blog.cz. Recepty plynou knihou v čase od jara do zimy, využívají zdroje z přírody podle ročních období, zaměřují se i na klasické svátky, jako jsou Velikonoce a Vánoce. Začtení do této knihy vám přinese jak inspirace k vaření, tak příjemné asociace ze života…