S velkou radostí uvedu tento soutěžní příspěvek, který je doslova týmový. Pekla ho celá parta táborníků a dokonce jen kousek od mého domu 🙂 A nebylo to pro ně vůbec jednoduché, jak se můžete dočíst v příspěvku od Petry 🙂 Bez formy se bábovka neupeče a tenhle soutěžní příspěvek […]
Od jara do zimy - poznejte recepty českého venkova, využívejte přírodních zdrojů pro přípravu pokrmů! Tato kniha dýchá teplem domova, tradicemi českého venkova a láskou k dobrému jídlu. Je to klidné zastavení v kuchyni Šárky Škachové, známé autorky blogů gurmanka.cz a dolcevita.blog.cz. Recepty plynou knihou v čase od jara do zimy, využívají zdroje z přírody podle ročních období, zaměřují se i na klasické svátky, jako jsou Velikonoce a Vánoce. Začtení do této knihy vám přinese jak inspirace k vaření, tak příjemné asociace ze života…