Nad borůvkovcem jsem zajásala, už když jsem si přečetla jeho orientační rozpis v Šárčině článku „Borůvkovec není jen obyčejný koláč“ na Gurmánce (http://www.gurmanka.cz/2009/07/boruvkovec-neni-jen-obycejny-kolac). V první chvíli jsem měla představu nějaké neurčité měkké buchty s vrstvou máku a další vrstvou borůvek . V dalším článku „Tmavomodré nebe na jazyku“ ovšem Šárka […]
Od jara do zimy - poznejte recepty českého venkova, využívejte přírodních zdrojů pro přípravu pokrmů! Tato kniha dýchá teplem domova, tradicemi českého venkova a láskou k dobrému jídlu. Je to klidné zastavení v kuchyni Šárky Škachové, známé autorky blogů gurmanka.cz a dolcevita.blog.cz. Recepty plynou knihou v čase od jara do zimy, využívají zdroje z přírody podle ročních období, zaměřují se i na klasické svátky, jako jsou Velikonoce a Vánoce. Začtení do této knihy vám přinese jak inspirace k vaření, tak příjemné asociace ze života…