Trochu nostalgie z pečení bublaniny zažijeme v případě, že si na pomoc pozveme starou dobrou českou Remosku. Ideální by bylo, kdyby to byla vaše rodinná ctihodná remoska, co si i na vás hodně pamatuje. A recept si vezměte svůj osvědčený domácí. Jestli chcete vyzkoušet něco “nového”, tak tento můj recept nebude tím […]
Od jara do zimy - poznejte recepty českého venkova, využívejte přírodních zdrojů pro přípravu pokrmů! Tato kniha dýchá teplem domova, tradicemi českého venkova a láskou k dobrému jídlu. Je to klidné zastavení v kuchyni Šárky Škachové, známé autorky blogů gurmanka.cz a dolcevita.blog.cz. Recepty plynou knihou v čase od jara do zimy, využívají zdroje z přírody podle ročních období, zaměřují se i na klasické svátky, jako jsou Velikonoce a Vánoce. Začtení do této knihy vám přinese jak inspirace k vaření, tak příjemné asociace ze života…