Skládat buchty do pekáče jednu vedle druhé nepřekvapí nikoho. Naskládat buchty do bábovkové formy je už trochu jiná záležitost. Pěkně se to podařilo Evě, zkuste ji následovat. Bábovka z pěkně kynutých plněných buchet bude rafinovanou ozdobou vašeho stolu. Eva napsala a připravila fotoreceptík pro vás, žádná dlouhá slova nejsou potřeba. […]
Od jara do zimy - poznejte recepty českého venkova, využívejte přírodních zdrojů pro přípravu pokrmů! Tato kniha dýchá teplem domova, tradicemi českého venkova a láskou k dobrému jídlu. Je to klidné zastavení v kuchyni Šárky Škachové, známé autorky blogů gurmanka.cz a dolcevita.blog.cz. Recepty plynou knihou v čase od jara do zimy, využívají zdroje z přírody podle ročních období, zaměřují se i na klasické svátky, jako jsou Velikonoce a Vánoce. Začtení do této knihy vám přinese jak inspirace k vaření, tak příjemné asociace ze života…