Miniaturní bábovky s vůní česneku a celozrnné žitné mouky. Místo tradičního pečiva je můžete zkusit k nedělní snídani, tak jak radí autorka receptu Madla 🙂 Žitné bábovičky s česnekem a se sýrem Občas zaexperimentuji s pečením chleba a tyhle bábovičky jsou mým osvědčeným receptem. Komu nelahodí česneková vůně, může místo […]
Od jara do zimy - poznejte recepty českého venkova, využívejte přírodních zdrojů pro přípravu pokrmů! Tato kniha dýchá teplem domova, tradicemi českého venkova a láskou k dobrému jídlu. Je to klidné zastavení v kuchyni Šárky Škachové, známé autorky blogů gurmanka.cz a dolcevita.blog.cz. Recepty plynou knihou v čase od jara do zimy, využívají zdroje z přírody podle ročních období, zaměřují se i na klasické svátky, jako jsou Velikonoce a Vánoce. Začtení do této knihy vám přinese jak inspirace k vaření, tak příjemné asociace ze života…