Jak jsem se nechala inspirovat kůží od slaniny a byla z toho dobrá polévka. Na samotném začátku byly brynzové halušky. Až když něco zbylo, na řadu přišla polévka. Takový už je většinou příběh polévek. Pěkný kus masa je na polévku škoda, až když něco zbude, dá se to do hrnce. […]
Od jara do zimy - poznejte recepty českého venkova, využívejte přírodních zdrojů pro přípravu pokrmů! Tato kniha dýchá teplem domova, tradicemi českého venkova a láskou k dobrému jídlu. Je to klidné zastavení v kuchyni Šárky Škachové, známé autorky blogů gurmanka.cz a dolcevita.blog.cz. Recepty plynou knihou v čase od jara do zimy, využívají zdroje z přírody podle ročních období, zaměřují se i na klasické svátky, jako jsou Velikonoce a Vánoce. Začtení do této knihy vám přinese jak inspirace k vaření, tak příjemné asociace ze života…