Na zahradě jdou v těchto dnech cukety opravdu do krásy, tak nebude problém upéct z nich pěkně šťavnatou a sladkou bábovku. Dokonce opravdový fialový kvítek by byl k mání. Rozkvetlý ibišek se záplavou modro fialových květů je středem mé pozornosti, kdykoli si vyjdu do zahrady. Bábovka nejen pro zahrádkáře, ale pro všechny milovníky […]
Od jara do zimy - poznejte recepty českého venkova, využívejte přírodních zdrojů pro přípravu pokrmů! Tato kniha dýchá teplem domova, tradicemi českého venkova a láskou k dobrému jídlu. Je to klidné zastavení v kuchyni Šárky Škachové, známé autorky blogů gurmanka.cz a dolcevita.blog.cz. Recepty plynou knihou v čase od jara do zimy, využívají zdroje z přírody podle ročních období, zaměřují se i na klasické svátky, jako jsou Velikonoce a Vánoce. Začtení do této knihy vám přinese jak inspirace k vaření, tak příjemné asociace ze života…