Když kokosky, tak zárukou spokojenosti jsou u nás KOKOSKY tvarohové. Jsou měkké, vláčné a nikdo nemůže říct, že kokosky nemá rád, protože jsou tuhé a dobré tak akorát na vylámání zubů. Vůně kokosu, to je pro mě i vůně dálek, proto je ráda peču a je to pro mě taková […]
Od jara do zimy - poznejte recepty českého venkova, využívejte přírodních zdrojů pro přípravu pokrmů! Tato kniha dýchá teplem domova, tradicemi českého venkova a láskou k dobrému jídlu. Je to klidné zastavení v kuchyni Šárky Škachové, známé autorky blogů gurmanka.cz a dolcevita.blog.cz. Recepty plynou knihou v čase od jara do zimy, využívají zdroje z přírody podle ročních období, zaměřují se i na klasické svátky, jako jsou Velikonoce a Vánoce. Začtení do této knihy vám přinese jak inspirace k vaření, tak příjemné asociace ze života…