Máte rádi sladký rýžový nákyp? Co zkusit tuhle rýžovou variaci na bábovku s vůní skořice? Všechno dozrávající ovoce se bude hodit. Když v zimě dojde to čerstvé, můžeme vzít za vděk ovocem z kompotu. Recept připravila Lenka a takhle pěkně ta rýžová bábovka vypadá 🙂 Tak mě napadá, že podle […]
Od jara do zimy - poznejte recepty českého venkova, využívejte přírodních zdrojů pro přípravu pokrmů! Tato kniha dýchá teplem domova, tradicemi českého venkova a láskou k dobrému jídlu. Je to klidné zastavení v kuchyni Šárky Škachové, známé autorky blogů gurmanka.cz a dolcevita.blog.cz. Recepty plynou knihou v čase od jara do zimy, využívají zdroje z přírody podle ročních období, zaměřují se i na klasické svátky, jako jsou Velikonoce a Vánoce. Začtení do této knihy vám přinese jak inspirace k vaření, tak příjemné asociace ze života…