Bábovka Dvojitá čokoláda, protože čokolády není nikdy dost. Kousek plný čokolády, hrnku podmáslí a křupavých vloček je z kuchyně Madly a čokoládou se tu očividně nešetří 🙂 Chtěl tu snad někdo čistě čokoládovou bábovku? Sliby se mají plnit nejen o Vánocích, jak tvrdí jedna píseň a čokoládová bábovka je oblíbená […]
Od jara do zimy - poznejte recepty českého venkova, využívejte přírodních zdrojů pro přípravu pokrmů! Tato kniha dýchá teplem domova, tradicemi českého venkova a láskou k dobrému jídlu. Je to klidné zastavení v kuchyni Šárky Škachové, známé autorky blogů gurmanka.cz a dolcevita.blog.cz. Recepty plynou knihou v čase od jara do zimy, využívají zdroje z přírody podle ročních období, zaměřují se i na klasické svátky, jako jsou Velikonoce a Vánoce. Začtení do této knihy vám přinese jak inspirace k vaření, tak příjemné asociace ze života…