Vinná réva dokáže v chuti barvitě popsat prostředí, ze kterého vzešla. Biodynamická vína na sebe prozradí jen to nejlepší. Jedná se o víno, které díky péči vinařů nepotřebovalo ke svému vzniku žádné chemické látky, tzn. obešlo se bez pesticidů, herbicidů, umělých barviv, aromatických látek atd. Čím zdravější a odolnější vinná réva, tím […]
Od jara do zimy - poznejte recepty českého venkova, využívejte přírodních zdrojů pro přípravu pokrmů! Tato kniha dýchá teplem domova, tradicemi českého venkova a láskou k dobrému jídlu. Je to klidné zastavení v kuchyni Šárky Škachové, známé autorky blogů gurmanka.cz a dolcevita.blog.cz. Recepty plynou knihou v čase od jara do zimy, využívají zdroje z přírody podle ročních období, zaměřují se i na klasické svátky, jako jsou Velikonoce a Vánoce. Začtení do této knihy vám přinese jak inspirace k vaření, tak příjemné asociace ze života…