Podzimní soutěž 2012 Pikantní kuřecí maso s dýní a cizrnou – soutěžní recept č. 12, autorka receptu: Jaroslava Oumarová http://mlsoty1.sweb.cz/ Pikantní kuřecí s dýní a cizrnou: Suroviny: 1 menší dýně Hokkaido (asi 500 g) 1 větší cibule kousek čerstvého zázvoru 4 řízky z kuřecích prsou 2-3 barevné papriky 400 g […]
Od jara do zimy - poznejte recepty českého venkova, využívejte přírodních zdrojů pro přípravu pokrmů! Tato kniha dýchá teplem domova, tradicemi českého venkova a láskou k dobrému jídlu. Je to klidné zastavení v kuchyni Šárky Škachové, známé autorky blogů gurmanka.cz a dolcevita.blog.cz. Recepty plynou knihou v čase od jara do zimy, využívají zdroje z přírody podle ročních období, zaměřují se i na klasické svátky, jako jsou Velikonoce a Vánoce. Začtení do této knihy vám přinese jak inspirace k vaření, tak příjemné asociace ze života…