Naložený sýr feta ve voňavém oleji pěkně vypadá a ještě lépe chutná. Znám jen málo okamžiků, které nejsou vhodné na to, aby se na stůl postavila sklenička s naloženým ovčím sýrem. A když je řeč o kouzlu okamžiku, je ten správný čas na to, abychom sestřihli všechny zahradní bylinky a […]
Od jara do zimy - poznejte recepty českého venkova, využívejte přírodních zdrojů pro přípravu pokrmů! Tato kniha dýchá teplem domova, tradicemi českého venkova a láskou k dobrému jídlu. Je to klidné zastavení v kuchyni Šárky Škachové, známé autorky blogů gurmanka.cz a dolcevita.blog.cz. Recepty plynou knihou v čase od jara do zimy, využívají zdroje z přírody podle ročních období, zaměřují se i na klasické svátky, jako jsou Velikonoce a Vánoce. Začtení do této knihy vám přinese jak inspirace k vaření, tak příjemné asociace ze života…