Jamur santan je vegetariánský voňavý pokrm ze superzdravé hlívy ústřičné. V Indonesii, odkud pokrm pochází, ho připravují s kokosovým mlékem. Zajímavou recepturu do “houbové soutěže” poslala Olga Pětivoká. Udělejte si chuť na něco méně tradičního. Pokud nemáte hlívu ústřičnou, můžete použít i žampióny. Houbařská soutěž od léta až do […]
Od jara do zimy - poznejte recepty českého venkova, využívejte přírodních zdrojů pro přípravu pokrmů! Tato kniha dýchá teplem domova, tradicemi českého venkova a láskou k dobrému jídlu. Je to klidné zastavení v kuchyni Šárky Škachové, známé autorky blogů gurmanka.cz a dolcevita.blog.cz. Recepty plynou knihou v čase od jara do zimy, využívají zdroje z přírody podle ročních období, zaměřují se i na klasické svátky, jako jsou Velikonoce a Vánoce. Začtení do této knihy vám přinese jak inspirace k vaření, tak příjemné asociace ze života…