BIGOLI chudého Benátčana aneb těstoviny po benátsku Bigoli jsou vynikající těstoviny, původem z italského regionu Benátsko, oblasti Veneto. Tvarem připomínají silnější špagety o průměru cca 3 mm. Tradiční způsob výroby se neobejde bez lisu, zvaného torchietto bigolaro. K jejich přípravě se používá mouky pšeničné, ale také pohankové. Já mám nejraději bigoli […]
Od jara do zimy - poznejte recepty českého venkova, využívejte přírodních zdrojů pro přípravu pokrmů! Tato kniha dýchá teplem domova, tradicemi českého venkova a láskou k dobrému jídlu. Je to klidné zastavení v kuchyni Šárky Škachové, známé autorky blogů gurmanka.cz a dolcevita.blog.cz. Recepty plynou knihou v čase od jara do zimy, využívají zdroje z přírody podle ročních období, zaměřují se i na klasické svátky, jako jsou Velikonoce a Vánoce. Začtení do této knihy vám přinese jak inspirace k vaření, tak příjemné asociace ze života…