Doba zralých jahod je tu. Červen ve znamení červené nedává mnoho času na rozmyšlenou, co se zralými plody. Až budete řešit otázku “co s nimi?”, možná přijde vhod i tento můj osvědčený recept, pro který jsem si hrábla do svého domácího archivu. V těchto dnech žádný dobrý “jahodový” úmysl nemusí být […]
Od jara do zimy - poznejte recepty českého venkova, využívejte přírodních zdrojů pro přípravu pokrmů! Tato kniha dýchá teplem domova, tradicemi českého venkova a láskou k dobrému jídlu. Je to klidné zastavení v kuchyni Šárky Škachové, známé autorky blogů gurmanka.cz a dolcevita.blog.cz. Recepty plynou knihou v čase od jara do zimy, využívají zdroje z přírody podle ročních období, zaměřují se i na klasické svátky, jako jsou Velikonoce a Vánoce. Začtení do této knihy vám přinese jak inspirace k vaření, tak příjemné asociace ze života…