Jak se pečou KOBLIHY? Co jsou BOROVANSKÉ NATAHOVAČKY? Sladké kynuté a smažené pečivo se podle staročeské tradice peklo právě dnes, tj. na TUČNÝ ČTVRTEK. JSEM KOBLÍŽEK, z mouky dělaný, smetanou mísený, na másle smažený… Tak tuhle starou pohádku o dobrém koblížku nejspíš žádný pekař ve vaší ulici nevypráví. Takové koblížky […]
Od jara do zimy - poznejte recepty českého venkova, využívejte přírodních zdrojů pro přípravu pokrmů! Tato kniha dýchá teplem domova, tradicemi českého venkova a láskou k dobrému jídlu. Je to klidné zastavení v kuchyni Šárky Škachové, známé autorky blogů gurmanka.cz a dolcevita.blog.cz. Recepty plynou knihou v čase od jara do zimy, využívají zdroje z přírody podle ročních období, zaměřují se i na klasické svátky, jako jsou Velikonoce a Vánoce. Začtení do této knihy vám přinese jak inspirace k vaření, tak příjemné asociace ze života…