Zlatá éra sladkých dýňových specialit je dávno pryč. Vzpomene si někdo na to, jak před lety dýňový kompot parodoval ananas za vydatné podpory ananasové tresti? I když chemie čarovala seč mohla, ananasová tresť neměla šanci nikoho oblbnout a dýně utrpěla hluboké tržné rány na pověsti. Dýni jsem to dávno odpustila, byla v tom nevinně […]
Od jara do zimy - poznejte recepty českého venkova, využívejte přírodních zdrojů pro přípravu pokrmů! Tato kniha dýchá teplem domova, tradicemi českého venkova a láskou k dobrému jídlu. Je to klidné zastavení v kuchyni Šárky Škachové, známé autorky blogů gurmanka.cz a dolcevita.blog.cz. Recepty plynou knihou v čase od jara do zimy, využívají zdroje z přírody podle ročních období, zaměřují se i na klasické svátky, jako jsou Velikonoce a Vánoce. Začtení do této knihy vám přinese jak inspirace k vaření, tak příjemné asociace ze života…