BRAMBOROVÉ KROKETY SVÁTEČNÍ Potřebujeme: 5 brambor uvařených ve slupce 50 g másla 2 žloutky muškátový oříšek čerstvě mletý pepř sůl slunečnicový olej na smažení 100 g hladké mouky na obalování 2 vejce 100 g strouhaných mandlí 100 g hrubě sekaných mandlí Postup přípravy: Uvařené ještě horké brambory oloupeme, rozmačkáme je […]
Od jara do zimy - poznejte recepty českého venkova, využívejte přírodních zdrojů pro přípravu pokrmů! Tato kniha dýchá teplem domova, tradicemi českého venkova a láskou k dobrému jídlu. Je to klidné zastavení v kuchyni Šárky Škachové, známé autorky blogů gurmanka.cz a dolcevita.blog.cz. Recepty plynou knihou v čase od jara do zimy, využívají zdroje z přírody podle ročních období, zaměřují se i na klasické svátky, jako jsou Velikonoce a Vánoce. Začtení do této knihy vám přinese jak inspirace k vaření, tak příjemné asociace ze života…