Letní soutěž o jídle plném vášně a o vášni pro jídlo. Stehýnko nebo křidýlko? Klidně dejte na stůl od každého trochu, ať se nikdo nehádá. Bez čeho se rozhodně neobejdete, to je tajná směs koření, která se postará o magii dokonalého požitku. Na každého platí něco jiného, ale dobře ugrilovaný kousek […]
Od jara do zimy - poznejte recepty českého venkova, využívejte přírodních zdrojů pro přípravu pokrmů! Tato kniha dýchá teplem domova, tradicemi českého venkova a láskou k dobrému jídlu. Je to klidné zastavení v kuchyni Šárky Škachové, známé autorky blogů gurmanka.cz a dolcevita.blog.cz. Recepty plynou knihou v čase od jara do zimy, využívají zdroje z přírody podle ročních období, zaměřují se i na klasické svátky, jako jsou Velikonoce a Vánoce. Začtení do této knihy vám přinese jak inspirace k vaření, tak příjemné asociace ze života…