Kynutá bábovka s rozinkami je dílem Lenky. Zdá se, že kynutá bábovka se těší v české domácí kuchyni velké oblibě. Kynutých kousků se tu sešlo již několik, proto vybrat jednu favoritku bude pěkně tvrdý oříšek 🙂 Ingredience 250 ml mléka 20 g čerstvého droždí 100 g krystalového cukru 1 […]
Od jara do zimy - poznejte recepty českého venkova, využívejte přírodních zdrojů pro přípravu pokrmů! Tato kniha dýchá teplem domova, tradicemi českého venkova a láskou k dobrému jídlu. Je to klidné zastavení v kuchyni Šárky Škachové, známé autorky blogů gurmanka.cz a dolcevita.blog.cz. Recepty plynou knihou v čase od jara do zimy, využívají zdroje z přírody podle ročních období, zaměřují se i na klasické svátky, jako jsou Velikonoce a Vánoce. Začtení do této knihy vám přinese jak inspirace k vaření, tak příjemné asociace ze života…