Pečený pudink, prokládaný vaflemi a s pořádnou hromadou čerstvých jahod Tak tenhle moučník vás nadchne. Je absolutně nenáročný na přípravu a v naprosto letním aranžmá. Když ho upečete, necháte ho vychladit. Kdo by v létě stál o horká sousta? V parném počasí tělo touží po jediném. Po něčem lehkém, delikátně […]
Od jara do zimy - poznejte recepty českého venkova, využívejte přírodních zdrojů pro přípravu pokrmů! Tato kniha dýchá teplem domova, tradicemi českého venkova a láskou k dobrému jídlu. Je to klidné zastavení v kuchyni Šárky Škachové, známé autorky blogů gurmanka.cz a dolcevita.blog.cz. Recepty plynou knihou v čase od jara do zimy, využívají zdroje z přírody podle ročních období, zaměřují se i na klasické svátky, jako jsou Velikonoce a Vánoce. Začtení do této knihy vám přinese jak inspirace k vaření, tak příjemné asociace ze života…