Letní soutěž o jídle plném vášně a o vášni pro jídlo Bářin makový přelud s malinami Na začátku všeho byl velký maliník krásně obsypaný malinami a obrázek dortíku, který mi padl do oka (já totiž peču podle obrázků – když se mi něco zalíbí, tak propadnu touze ochutnat tu […]
Od jara do zimy - poznejte recepty českého venkova, využívejte přírodních zdrojů pro přípravu pokrmů! Tato kniha dýchá teplem domova, tradicemi českého venkova a láskou k dobrému jídlu. Je to klidné zastavení v kuchyni Šárky Škachové, známé autorky blogů gurmanka.cz a dolcevita.blog.cz. Recepty plynou knihou v čase od jara do zimy, využívají zdroje z přírody podle ročních období, zaměřují se i na klasické svátky, jako jsou Velikonoce a Vánoce. Začtení do této knihy vám přinese jak inspirace k vaření, tak příjemné asociace ze života…