Chorvatské recepty jsou chutné a nápadité. Mezi nejatraktivnější přílohy k rybě či masu patří právě blitva (v překladu se jedná o mangold). Nenechte se odradit názvem, protože tohle jídlo je ve finále opravdová pochoutka. Krumpir i blitva (brambory s mangoldem) se podávají též samotné bez masové přílohy a mohou tak dobře […]
Od jara do zimy - poznejte recepty českého venkova, využívejte přírodních zdrojů pro přípravu pokrmů! Tato kniha dýchá teplem domova, tradicemi českého venkova a láskou k dobrému jídlu. Je to klidné zastavení v kuchyni Šárky Škachové, známé autorky blogů gurmanka.cz a dolcevita.blog.cz. Recepty plynou knihou v čase od jara do zimy, využívají zdroje z přírody podle ročních období, zaměřují se i na klasické svátky, jako jsou Velikonoce a Vánoce. Začtení do této knihy vám přinese jak inspirace k vaření, tak příjemné asociace ze života…