Na klasický lovecký řízek je teď ten nejlepší čas. JÄGERSCHNITZEL & SPAETZLE Naše oblíbené roční období je babí léto a z něj vzešlé pokrmy. Jägerschnitzel je na jídelníčku doma ve všech německy mluvících zemích. Náramně dobře se k němu hodí špecle/Spaetzle. JÄGERSCHNITZEL, lovecký řízek (tradiční recept) Na 2 porce potřebujeme: […]
Od jara do zimy - poznejte recepty českého venkova, využívejte přírodních zdrojů pro přípravu pokrmů! Tato kniha dýchá teplem domova, tradicemi českého venkova a láskou k dobrému jídlu. Je to klidné zastavení v kuchyni Šárky Škachové, známé autorky blogů gurmanka.cz a dolcevita.blog.cz. Recepty plynou knihou v čase od jara do zimy, využívají zdroje z přírody podle ročních období, zaměřují se i na klasické svátky, jako jsou Velikonoce a Vánoce. Začtení do této knihy vám přinese jak inspirace k vaření, tak příjemné asociace ze života…