Jídlo s atmosférou i atmosféra s jídlem, kapky deště a ještě mnohem víc. Romantickou idylu v královské lokalitě (Křižovnického náměstí, Pražských Benátek pod Karlovým mostem, Alšovo nábřežím, plné lodí a pontonů na Vltavě) si vychutnaly stovky těch, kteří přišli ulovit gastronomické zážitky na ostrý hrot vidličky. […]
Od jara do zimy - poznejte recepty českého venkova, využívejte přírodních zdrojů pro přípravu pokrmů! Tato kniha dýchá teplem domova, tradicemi českého venkova a láskou k dobrému jídlu. Je to klidné zastavení v kuchyni Šárky Škachové, známé autorky blogů gurmanka.cz a dolcevita.blog.cz. Recepty plynou knihou v čase od jara do zimy, využívají zdroje z přírody podle ročních období, zaměřují se i na klasické svátky, jako jsou Velikonoce a Vánoce. Začtení do této knihy vám přinese jak inspirace k vaření, tak příjemné asociace ze života…