Posledním soutěžním příspěvkem je “bábovka v bílém” od Ditty, kterou tímto posílám na bitevní pole do bábovkového souboje 🙂 Mražené banánové bábovičky 1 šlehačka – ušlehat 1 tvaroh 20% (dá se koupit v supermarketech) 2 vyzrálé banány – rozmačkat na jemno vidličkou 2 PL citrónové šťávy 6 – 7 vrchovatých […]
Od jara do zimy - poznejte recepty českého venkova, využívejte přírodních zdrojů pro přípravu pokrmů! Tato kniha dýchá teplem domova, tradicemi českého venkova a láskou k dobrému jídlu. Je to klidné zastavení v kuchyni Šárky Škachové, známé autorky blogů gurmanka.cz a dolcevita.blog.cz. Recepty plynou knihou v čase od jara do zimy, využívají zdroje z přírody podle ročních období, zaměřují se i na klasické svátky, jako jsou Velikonoce a Vánoce. Začtení do této knihy vám přinese jak inspirace k vaření, tak příjemné asociace ze života…