Něco malého, něco sladkého, něco na neděli. Šťavnatou bábovku s jablky a skořicí si nemohu vynachválit. Dlouho jsem nepřidala žádný recept do bábovkového speciálu, což je škoda. Protože se jedná o recept z oblíbené kategorie “raz dva” hotovo”, nebudu ztrácet váš ani svůj čas a přejdu rovnou k receptu. Zveřejnila jsem ho sice na […]
Od jara do zimy - poznejte recepty českého venkova, využívejte přírodních zdrojů pro přípravu pokrmů! Tato kniha dýchá teplem domova, tradicemi českého venkova a láskou k dobrému jídlu. Je to klidné zastavení v kuchyni Šárky Škachové, známé autorky blogů gurmanka.cz a dolcevita.blog.cz. Recepty plynou knihou v čase od jara do zimy, využívají zdroje z přírody podle ročních období, zaměřují se i na klasické svátky, jako jsou Velikonoce a Vánoce. Začtení do této knihy vám přinese jak inspirace k vaření, tak příjemné asociace ze života…