Vždycky mě zajímalo, jak asi voněl chléb pečený v dobře vytopené peci? Měl zvonivou kůrku a voněl dřívím? Jak se odhadla teplota pece vhodná k pečení? Když mě něco zajímá, tak to musím zkusit. Ve vlastnoručně vytopené peci jsem upekla chléb, pizzu i masové pochoutky a o recepty […]
Od jara do zimy - poznejte recepty českého venkova, využívejte přírodních zdrojů pro přípravu pokrmů! Tato kniha dýchá teplem domova, tradicemi českého venkova a láskou k dobrému jídlu. Je to klidné zastavení v kuchyni Šárky Škachové, známé autorky blogů gurmanka.cz a dolcevita.blog.cz. Recepty plynou knihou v čase od jara do zimy, využívají zdroje z přírody podle ročních období, zaměřují se i na klasické svátky, jako jsou Velikonoce a Vánoce. Začtení do této knihy vám přinese jak inspirace k vaření, tak příjemné asociace ze života…