Jestli chcete upéct něco hodně voňavého, sáhněte po perníkovém koření a přidejte povidla. Takhle nějak voní podzim. Vůni pro vás namíchala do receptu na perníkové bábovičky s povidlím Madla. Perníkové bábovičky s povidlím Tyto bábovičky sice voní spíše podzimem a člověk by si je nejlépe vychutnal spíše s hrnkem kakaa […]
Od jara do zimy - poznejte recepty českého venkova, využívejte přírodních zdrojů pro přípravu pokrmů! Tato kniha dýchá teplem domova, tradicemi českého venkova a láskou k dobrému jídlu. Je to klidné zastavení v kuchyni Šárky Škachové, známé autorky blogů gurmanka.cz a dolcevita.blog.cz. Recepty plynou knihou v čase od jara do zimy, využívají zdroje z přírody podle ročních období, zaměřují se i na klasické svátky, jako jsou Velikonoce a Vánoce. Začtení do této knihy vám přinese jak inspirace k vaření, tak příjemné asociace ze života…