Odskočit si k idylickému jezeru Como na něco dobrého? Já bych byla pro! Určitě tuhle restauraci mezi viničními keříky nevynechám, až pojedu příště kolem. Připomíná mi to, že jsem před časem udělala takovou malou výletní gastrorubriku, kam se toho zatím moc nenastřádalo, ale není všem dnům konec. Cestování za dobrým jídlem je […]
Od jara do zimy - poznejte recepty českého venkova, využívejte přírodních zdrojů pro přípravu pokrmů! Tato kniha dýchá teplem domova, tradicemi českého venkova a láskou k dobrému jídlu. Je to klidné zastavení v kuchyni Šárky Škachové, známé autorky blogů gurmanka.cz a dolcevita.blog.cz. Recepty plynou knihou v čase od jara do zimy, využívají zdroje z přírody podle ročních období, zaměřují se i na klasické svátky, jako jsou Velikonoce a Vánoce. Začtení do této knihy vám přinese jak inspirace k vaření, tak příjemné asociace ze života…