Podzimní soutěž 2012 Rizoto v čínsko-vietnamském stylu – soutěžní recept č. 7, autor receptu: Pablo Na dvě porce rizota v čínsko-vietnamském stylu potřebujeme : 200g vepřová plec 1PL Ghí (přepuštěné máslo) 1ks střední cibule 1ks bílá paprika 1ks stroužek česneku 1ks chilli paprička nebo dobrá omáčka (Sri Racha) 3PL jasmínová […]
Od jara do zimy - poznejte recepty českého venkova, využívejte přírodních zdrojů pro přípravu pokrmů! Tato kniha dýchá teplem domova, tradicemi českého venkova a láskou k dobrému jídlu. Je to klidné zastavení v kuchyni Šárky Škachové, známé autorky blogů gurmanka.cz a dolcevita.blog.cz. Recepty plynou knihou v čase od jara do zimy, využívají zdroje z přírody podle ročních období, zaměřují se i na klasické svátky, jako jsou Velikonoce a Vánoce. Začtení do této knihy vám přinese jak inspirace k vaření, tak příjemné asociace ze života…