Jablkový moučník s expresním dodáním na stůl. Laicky řečeno, je tak velmi jednoduchý, že jsem si ho pracovně zařadila do oblíbené kategorie “primitivního pečení” 🙂 Pekla jsem ho v dobách, kdy jsem neuměla vůbec nic. Peču ho pořád, i když jsem na tom o trochu líp. Je to tím, že […]
Od jara do zimy - poznejte recepty českého venkova, využívejte přírodních zdrojů pro přípravu pokrmů! Tato kniha dýchá teplem domova, tradicemi českého venkova a láskou k dobrému jídlu. Je to klidné zastavení v kuchyni Šárky Škachové, známé autorky blogů gurmanka.cz a dolcevita.blog.cz. Recepty plynou knihou v čase od jara do zimy, využívají zdroje z přírody podle ročních období, zaměřují se i na klasické svátky, jako jsou Velikonoce a Vánoce. Začtení do této knihy vám přinese jak inspirace k vaření, tak příjemné asociace ze života…