Bramborové noky po sicilsku – Gnocchi alla siciliana Udělat vynikající domácí bramborové noky není nic extra náročného. Je to rychlé, snadné, levné, ale ta chuť je tak výtečná, že je škoda šidit se koupeným produktem. Na Sicílii se s přípravou jídla také nikam nespěchá, proto tyhle noky musí být […]
Od jara do zimy - poznejte recepty českého venkova, využívejte přírodních zdrojů pro přípravu pokrmů! Tato kniha dýchá teplem domova, tradicemi českého venkova a láskou k dobrému jídlu. Je to klidné zastavení v kuchyni Šárky Škachové, známé autorky blogů gurmanka.cz a dolcevita.blog.cz. Recepty plynou knihou v čase od jara do zimy, využívají zdroje z přírody podle ročních období, zaměřují se i na klasické svátky, jako jsou Velikonoce a Vánoce. Začtení do této knihy vám přinese jak inspirace k vaření, tak příjemné asociace ze života…