Někdy vybrat správný název pro fešandu bábovku chce trochu vtipu. Zde jsem přistoupila ke kompromisu a ponechala název “jako tiramisu”. I když není chystaná podle originální receptury (ono by to v bábovkové vysoké formě ani nešlo), obejde se bez nezbytného italského sýru mascarpone,cukrářských dlouhých piškotů a čerstvých žloutků, přesto vás možná […]
Od jara do zimy - poznejte recepty českého venkova, využívejte přírodních zdrojů pro přípravu pokrmů! Tato kniha dýchá teplem domova, tradicemi českého venkova a láskou k dobrému jídlu. Je to klidné zastavení v kuchyni Šárky Škachové, známé autorky blogů gurmanka.cz a dolcevita.blog.cz. Recepty plynou knihou v čase od jara do zimy, využívají zdroje z přírody podle ročních období, zaměřují se i na klasické svátky, jako jsou Velikonoce a Vánoce. Začtení do této knihy vám přinese jak inspirace k vaření, tak příjemné asociace ze života…