Nevíte co k večeři? Špagetová bábovka se špenátem to za vás vyřeší. S prima nápadem přišla Lenkaa mně se tento “zelený” nápad zamlouvá 🙂 Bábovková forma v Lenčině podání není vůbec nudná. Ani já se nenudím 🙂 Ingredience 350 g špaget 450 g špenátového protlaku 1 cibule 3 […]
Od jara do zimy - poznejte recepty českého venkova, využívejte přírodních zdrojů pro přípravu pokrmů! Tato kniha dýchá teplem domova, tradicemi českého venkova a láskou k dobrému jídlu. Je to klidné zastavení v kuchyni Šárky Škachové, známé autorky blogů gurmanka.cz a dolcevita.blog.cz. Recepty plynou knihou v čase od jara do zimy, využívají zdroje z přírody podle ročních období, zaměřují se i na klasické svátky, jako jsou Velikonoce a Vánoce. Začtení do této knihy vám přinese jak inspirace k vaření, tak příjemné asociace ze života…