Bábovek se v této soutěži sešlo opravdu mnoho, ale kdo ji nestihl upéct do dnešního dne, ten zítra ostrouhá 🙂 Soutěž se dostala do samého konce a nyní se o první tři místa poperou ctihodné dámy bábovky samy. Všechny mají veškeré náležitosti, tzn. funkční recepturu, zdařilou fotografii, tak je s […]
Od jara do zimy - poznejte recepty českého venkova, využívejte přírodních zdrojů pro přípravu pokrmů! Tato kniha dýchá teplem domova, tradicemi českého venkova a láskou k dobrému jídlu. Je to klidné zastavení v kuchyni Šárky Škachové, známé autorky blogů gurmanka.cz a dolcevita.blog.cz. Recepty plynou knihou v čase od jara do zimy, využívají zdroje z přírody podle ročních období, zaměřují se i na klasické svátky, jako jsou Velikonoce a Vánoce. Začtení do této knihy vám přinese jak inspirace k vaření, tak příjemné asociace ze života…