Když se u nás doma peče s mákem, nejčastěji to bývá makovec, čili makovník. Má hned několik bonusů. Je rychle hotový, bývá báječně vláčný a může se do něj přidat ovoce podle sezóny. V mimosezóně zase můžeme vzít nějaký domácí kompot ze spíže. Dnes jsem se spolehla na borůvky naložené […]
Od jara do zimy - poznejte recepty českého venkova, využívejte přírodních zdrojů pro přípravu pokrmů! Tato kniha dýchá teplem domova, tradicemi českého venkova a láskou k dobrému jídlu. Je to klidné zastavení v kuchyni Šárky Škachové, známé autorky blogů gurmanka.cz a dolcevita.blog.cz. Recepty plynou knihou v čase od jara do zimy, využívají zdroje z přírody podle ročních období, zaměřují se i na klasické svátky, jako jsou Velikonoce a Vánoce. Začtení do této knihy vám přinese jak inspirace k vaření, tak příjemné asociace ze života…