Bramborový koláč s jablky, to je moje první oslava podzimu, kterou pořádám ve své kuchyni. Můj podzimní bramborový koláč s jablky je neklamným důkazem toho, že mě má zahrada obtěžkaná zralými plody inspiruje. A když mě inspiruje, tak v tom smyslu, že mě žene do kuchyně. Jen jsem začala tvořit v hlavě nápad na […]
Od jara do zimy - poznejte recepty českého venkova, využívejte přírodních zdrojů pro přípravu pokrmů! Tato kniha dýchá teplem domova, tradicemi českého venkova a láskou k dobrému jídlu. Je to klidné zastavení v kuchyni Šárky Škachové, známé autorky blogů gurmanka.cz a dolcevita.blog.cz. Recepty plynou knihou v čase od jara do zimy, využívají zdroje z přírody podle ročních období, zaměřují se i na klasické svátky, jako jsou Velikonoce a Vánoce. Začtení do této knihy vám přinese jak inspirace k vaření, tak příjemné asociace ze života…