Recept na velkou třenou bábovku je od Lenky mamincinyrecepty.cz Ingredience 5 vajec 250 g cukru krupice 1 sáček vanilkového cukru 180 g másla kůra z 1 citronu 100 ml mléka 370 g polohrubé mouky 1 prášek do pečiva 1 vrchovatá lžíce kakaového prášku špetka soli 1 lžíce rumu tuk a […]
Od jara do zimy - poznejte recepty českého venkova, využívejte přírodních zdrojů pro přípravu pokrmů! Tato kniha dýchá teplem domova, tradicemi českého venkova a láskou k dobrému jídlu. Je to klidné zastavení v kuchyni Šárky Škachové, známé autorky blogů gurmanka.cz a dolcevita.blog.cz. Recepty plynou knihou v čase od jara do zimy, využívají zdroje z přírody podle ročních období, zaměřují se i na klasické svátky, jako jsou Velikonoce a Vánoce. Začtení do této knihy vám přinese jak inspirace k vaření, tak příjemné asociace ze života…