Tak to je on. Jeden z prvních koláčů, který jsem se naučila samostatně péct na velký plech. I když se mi recept do kuchyně dostal v době mých absolutně nesmělých kuchařských začátků, udržel si svou pozici oblíbenosti do dnešních dnů a ráda si chutný retro socialistický koláč tří barev upeču i […]
Od jara do zimy - poznejte recepty českého venkova, využívejte přírodních zdrojů pro přípravu pokrmů! Tato kniha dýchá teplem domova, tradicemi českého venkova a láskou k dobrému jídlu. Je to klidné zastavení v kuchyni Šárky Škachové, známé autorky blogů gurmanka.cz a dolcevita.blog.cz. Recepty plynou knihou v čase od jara do zimy, využívají zdroje z přírody podle ročních období, zaměřují se i na klasické svátky, jako jsou Velikonoce a Vánoce. Začtení do této knihy vám přinese jak inspirace k vaření, tak příjemné asociace ze života…