Rychlé a nepečené vánoční cukroví je dílem okamžiku, proto si ho s klidem můžeme nechat na poslední chvíli. Můj recept je vzpomínka na babičku Veronu, která své vznešené křestní jméno schovávala za počeštěnou “Veroniku” a uměla nejlepší vosí hnízda se žloutkovým krémem. Já spoléhám na respektovanou značku Lucase Bolse […]
Od jara do zimy - poznejte recepty českého venkova, využívejte přírodních zdrojů pro přípravu pokrmů! Tato kniha dýchá teplem domova, tradicemi českého venkova a láskou k dobrému jídlu. Je to klidné zastavení v kuchyni Šárky Škachové, známé autorky blogů gurmanka.cz a dolcevita.blog.cz. Recepty plynou knihou v čase od jara do zimy, využívají zdroje z přírody podle ročních období, zaměřují se i na klasické svátky, jako jsou Velikonoce a Vánoce. Začtení do této knihy vám přinese jak inspirace k vaření, tak příjemné asociace ze života…