Venku je počasí “pod psa”, upeču sušenky pro psa! Ať má ta němá tvář taky mikulášskou nadílku 😉 Stačí oprášit staré dobré recepty ze svého archivu a pustit se do díla. Ani se neptám našich psů, jak jim chutnají ty odporné granule, které domů nosíme v 15ti kilových pytlích? Jaký mají dojem ze psí konzervy, […]
Od jara do zimy - poznejte recepty českého venkova, využívejte přírodních zdrojů pro přípravu pokrmů! Tato kniha dýchá teplem domova, tradicemi českého venkova a láskou k dobrému jídlu. Je to klidné zastavení v kuchyni Šárky Škachové, známé autorky blogů gurmanka.cz a dolcevita.blog.cz. Recepty plynou knihou v čase od jara do zimy, využívají zdroje z přírody podle ročních období, zaměřují se i na klasické svátky, jako jsou Velikonoce a Vánoce. Začtení do této knihy vám přinese jak inspirace k vaření, tak příjemné asociace ze života…