Kynutý cop je pečivo pro staromilce. Na prostřeném stole se bude pěkně vyjímat mezi ostatními sladkými “obětinami” v podobě mazance, jidášů nebo třeného beránka. Velikonoce v kuchyni krásně voní po kynutém těstě a je to ta správná symbolika jarních svátků. Velikonoční kynutý cop Ingredience: 300 g polohrubé mouky 30 […]
Od jara do zimy - poznejte recepty českého venkova, využívejte přírodních zdrojů pro přípravu pokrmů! Tato kniha dýchá teplem domova, tradicemi českého venkova a láskou k dobrému jídlu. Je to klidné zastavení v kuchyni Šárky Škachové, známé autorky blogů gurmanka.cz a dolcevita.blog.cz. Recepty plynou knihou v čase od jara do zimy, využívají zdroje z přírody podle ročních období, zaměřují se i na klasické svátky, jako jsou Velikonoce a Vánoce. Začtení do této knihy vám přinese jak inspirace k vaření, tak příjemné asociace ze života…