Kdyby v knihovně měla být jen jedna kniha o víně, mohla by to být právě tato. Vzešla z pera Wese Marshalla a právě v těchto dnech se dostává na pulty knihkupců. Nikdo nepochybuje o tom, že vinařství je staré a vybroušené umění, jemuž bylo v průběhu staletí věnováno bezpočet svazků. Jak se může vše […]
Od jara do zimy - poznejte recepty českého venkova, využívejte přírodních zdrojů pro přípravu pokrmů! Tato kniha dýchá teplem domova, tradicemi českého venkova a láskou k dobrému jídlu. Je to klidné zastavení v kuchyni Šárky Škachové, známé autorky blogů gurmanka.cz a dolcevita.blog.cz. Recepty plynou knihou v čase od jara do zimy, využívají zdroje z přírody podle ročních období, zaměřují se i na klasické svátky, jako jsou Velikonoce a Vánoce. Začtení do této knihy vám přinese jak inspirace k vaření, tak příjemné asociace ze života…