Protože se blíží jaro, je dobré oprášit nějaký zaručený afrodiziakální pokrm. Tady je jeden, který patří k těm nejslavnějším a určitě na něj všechny suroviny máte doma. Tradiční recepturu jsem si upravila na chutnou karamelizovanou verzi. Sláva tohoto salátu se váže k New Yorku. Poprvé ho připravil roku […]
Od jara do zimy - poznejte recepty českého venkova, využívejte přírodních zdrojů pro přípravu pokrmů! Tato kniha dýchá teplem domova, tradicemi českého venkova a láskou k dobrému jídlu. Je to klidné zastavení v kuchyni Šárky Škachové, známé autorky blogů gurmanka.cz a dolcevita.blog.cz. Recepty plynou knihou v čase od jara do zimy, využívají zdroje z přírody podle ročních období, zaměřují se i na klasické svátky, jako jsou Velikonoce a Vánoce. Začtení do této knihy vám přinese jak inspirace k vaření, tak příjemné asociace ze života…