Zase jedny perníčky, které vypadají jako utkané z krajky a musím se sklonit nad šikovností Daniely, která je upekla a krásně nazdobila. Na červeném rouše se prostírají všechny vánoční symboly a vůně perníkového koření začíná dorážet velmi smyslně na všechny z nás. Jestli se nepeče u vás doma, určitě […]
Od jara do zimy - poznejte recepty českého venkova, využívejte přírodních zdrojů pro přípravu pokrmů! Tato kniha dýchá teplem domova, tradicemi českého venkova a láskou k dobrému jídlu. Je to klidné zastavení v kuchyni Šárky Škachové, známé autorky blogů gurmanka.cz a dolcevita.blog.cz. Recepty plynou knihou v čase od jara do zimy, využívají zdroje z přírody podle ročních období, zaměřují se i na klasické svátky, jako jsou Velikonoce a Vánoce. Začtení do této knihy vám přinese jak inspirace k vaření, tak příjemné asociace ze života…